Jeroen Dekker – Active Ants

Jeroen Dekker – Active Ants

Active Ants E-commerce Insights
Jeroen Dekker was eind jaren 90 directeur bij de eerste webwinkel in Nederland: Shop.nl. Daarna startte hij zijn eigen keten van webwinkels in voedingssupplementen die hij succesvol verkocht. Parallel hieraan richtte hij enkele bedrijven op in Nederland, Belgiƫ en Nepal actief in webshopontwikkeling en grafische vormgeving. In 2011 heeft hij samen met een compagnon het e-fulfilmentbedrijf Active Ants overgenomen waar hij nu managing partner is.

 

De toekomst van E-Fulfilment

Cases: Beate Uhse, Loavies.nl en boohoo.com
Ben je voorbereid op de toekomstige ontwikkelingen in e-fulfilment? Waar eindigt de rat race van de cut-off tijden? Wat zijn innovaties in click & collect, omni channel- en cross border logistics? Hoe en waarom wordt e-logistiek steeds vaker gebruikt als marketingtool? Hoe ziet het magazijn van de toekomst eruit? Aan de hand van verschillende klantcases van onder andere Beate Uhse, Loavies.nl en boohoo.com geeft Jeroen Dekker op praktische wijze zijn visie over de toekomst van e-fulfilment. Wie de toekomst ziet, weet welke stappen hij vandaag moet nemen!

 

Active-Ants-221x148Active Ants ondersteunt en adviseert in het gehele proces van E-fulfilment voor webshops. Ze hebben er plezier in om de allerbeste e-fulfilment oplossingen voor hun opdrachtgevers te bedenken; fulfilment 2.0. E-fulfilment wordt niet voor niets de sleutel tot e-commerce genoemd. Het draait allemaal om de eindconsument die een bestelling plaats in de webwinkel; als zij tevreden zijn komen ze vaker terug en delen ze hun goede ervaringen. Door de inzet van unieke fulfilment oplossingen maakt Active Ants webwinkels succesvoller.

 

De presentatiesheets zijn op te vragen bij Jeroen Dekker, jeroen@activeants.nl.

Het verslag