Joost Ronnes

 

Joost Ronnes, Manager Billing & Collections Operations @ Tele2
Naast zijn functie als manager B&C Systems is Joost verantwoordelijk voor de Billing & Collections operatie bij Tele2, verantwoordelijk voor circa 1,5 miljoen facturen per maand, zowel consumentenmarkt als B2B. Het werk wordt uitgevoerd door een team in NL (7 FTE) en eenSSC in Riga.


Tele2

Fearlessly liberating people to live a more connected life – dat is de missie van Tele2. Wij geloven dat een connected life een beter leven is. Daarom is het ons doel om connectiviteit steeds toegankelijker te maken voor onze klanten, ongeacht waar of op welk moment dat nodig is. Sinds Jan Stenbeck in 1993 ons bedrijf in Zweden oprichtte, zijn we een onverzettelijke uitdager van voormalige staatsmonopolies en andere gevestigde providers. Tele2 biedt mobiele diensten, vast breedband en telefonie, datanetwerkdiensten, content services en mondiale Internet of Things-oplossingen. Elke dag genieten miljoenen klanten in acht landen waaronder Nederland van een schandalig snelle draadloze experience via onze prijswinnende netwerken. Tele2 is sinds 1996 genoteerd aan de NASDAQ OMX-beurs in Stockholm.


Hoe tegendraads ondernemen kan leiden tot het neerzetten van de ideale customer journey
Tele2 betreed het podium tijdens deze editie van E-commerce Insights samen met haar partner Buckaroo. Door niets aan te trekken van de bestaande conventies heeft Tele2 de markt opengebroken en belt iedereen tegenwoordig voor een paar cent naar elk willekeurig land ter wereld. Een ontwikkel reis die heeft geleid naar een ideale mix tussen offline en online, B2C & B2B, subscription management en het ontwikkelen van de ideale betaalstrategie.