Maurits Dekker


Maurits Dekker, CCO @ Buckaroo

Maurits Dekker is Chief Commercial Officer bij Buckaroo. Dagelijks werken zijn teams aan de digitalisatie van betaalprocessen. Dit doen zij voor een breed scala aan klanten: van MKB tot corporates. Maurits heeft begeeft zich al meer dan 10 jaar in de paymentsbranche. Met zijn 7 jaar ervaring als key-accountmanager bij Buckaroo en 3 jaar B2B-ervaring als Sales Director bij kredietinformatie en incassospecialist Graydon is hij the go-to person als het gaat om (complexe) betaalvraagstukken.


Buckaroo

Buckaroo is al ruim tien jaar dé kennispartij op het gebied van betalingsoplossingen in Nederland. De payment service provider biedt onder meer e-commerce payments (iDEAL, PayPal, creditcards & achteraf betalen), subscription services en credit management oplossingen.

 

Hoe tegendraads ondernemen leidt tot de ideale betaalstrategie
Buckaroo geeft het podium tijdens E-commerce Insights aan Tele2. Deze Buckaroo klant heeft de telecom markt opengebroken. Via Tele2 belt iedereen tegenwoordig voor een paar cent naar elk willekeurig land ter wereld. Tele2 en Buckaroo vertellen samen over de journey die heeft geleid tot een ideale mix van offline en online, B2C en B2B, Subscription Management en het ontwikkelen van dé ideale betaalstrategie. Kortom, een zeer volledige en inspirerende klantcase.