Event Industry Latest Updates

Posted on 13 februari 2015

Adyen presenteert Mobile payments

Op 12 maart staat Mobile Commerce centraal tijdens de vierde editie van E-commerce Insights. Melle Strikwerda & Rufus Veenstra van Adyen spreken tijdens deze editie over mobile payments.

Mobile payments ontwikkelingen wereldwijd

MelleRufus VeenstraMelle Strikwerda en Rufus Veenstra presenteren de “global Mobile Payments Index” waarbij ze inzicht gegeven in de huidige ontwikkelingen op het gebied van mobile payments wereldwijd. Als klantcase toont Loods 5 op basis van het Adyen platform wat de conversie in mobile payments doet in verhouding tot andere kanalen als bijv. de traditionele desktop.
 

loods5 Loods 5 is een detailhandelsformule welke zich richt op woon- en lifestyle gerelateerde producten(-groepen). Loods 5 faciliteert verkoopruimte aan deelnemers (o.a. importeurs, agenten, groothandelaren en interieur merken) die door de on- en offline faciliteiten van Loods 5 in staat worden gesteld rechtstreeks aan de consument te verkopen. Loods 5 draagt zorg voor de winkel en merkbeleving door een collectief marketing en communicatiebeleid te voeren.

 
adyen-221x148 Adyen is een toonaangevende leverancier van betalingstechnologie die bedrijven een integraal platform biedt voor het accepteren van betalingen van klanten in alle delen van de wereld. De technologie van Adyen stelt bedrijven in staat om vrijwel elk type betaling te accepteren, overal ter wereld en via elk betalingskanaal — of het nu gaat om betalingen via internet, vanaf een mobiel apparaat of in een winkel. Adyen verwerkt op jaarbasis ongeveer $ 30 mrd aan betalingen, waarvan 50% in Europa en 30% in de Verenigde Staten, de rest is evenredig verdeeld tussen Azië en Latijns Amerika. 95% van de transacties betreft e-commerce.

 

Mobile Commerce: 12 maart 2015

Diverse sprekers delen kennis, expertise en ervaring op het gebied van Mobile Commerce. Is uw webshop al mobiel vriendelijk of wilt u dit verder ontwikkelen? Kom dan op 12 maart naar E-commerce Insights in Het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Bestel tickets