Artificial intelligence, Machine learning, Virtual en Augmented Reality

Kaartverkoop is gestart!

6 Sprekers
250 Tickets

Het hele idee achter e-commerce insights is het lerende effect van gebruikers cases. Elke spreker zal samen met een klant het podium betreden en jullie meenemen in de successen die zij gezamenlijk hebben gehad.

Erbij zijn is meemaken!

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf
€ 99.00 (excl. btw)

Tijd voor voor editie 9

In 2018 organiseert E-commerce Insights alweer voor de 9de keer het event voor E-commerce Minded Nederland. Deze twee edities worden net z’n groot succes als zijn voorgangers met de onderwerpen: eBay, De veranderende behoefte van de consument  Traffic, Conversie & Retenties, Mobile Commerce, FulfilmentConversion en Customer Service, Big Data & Security.

We zijn momenteel druk bezig met het vullen van het programma. Als hier meer over bekend is ben jij de eerste die het leest. Bestel nu alvast je tickets en garandeer je plek!

KeyNote Speakers

De technologische versnelling raast voort.

Slimme computersystemen kunnen steeds meer van hetgeen wij als mensen kunnen​ zoals k​ijken, luisteren, spreken, onthouden en lezen. Dat heeft nogal wat gevolgen.

Kunstmatige intelligentie (KI) is volgens experts de meest ontwrichtende technologie van de komende 10 jaar. ​We zijn gestart in het tijdperk van de zelflerende machines. ​Slimme software wordt onze digitale butler. ​S​oftware snapt steeds beter wie wij zijn, wat we willen en waarom we dat willen. Een wereld vol nieuwe mogelijkheden opent zich. We krijgen allemaal een persoonlijke assistent die 24 uur per dag beschikbaar is. Slimme KI-systemen gaan ons inzichten verschaffen die we nooit voor mogelijk hadden gehouden, antwoorden geven op vragen waarvan we niet wisten dat ze bestonden. Welvaart, tijdsbesparing en gemak zijn de zoete vruchten. Maar zitten er ook rotte appels in het fruit?​ Want er zijn natuurlijk ook risico’s, zoals de toenemende druk op onze privacy en de mogelijk negatieve impact op de arbeidsmarkt. En hoe ziet onze toekomst eruit met de opkomst van zelfdenkende smartphones, quantum computing en kunstmatige superintelligentie? ​

Over Jarno Duursma
Jarno Duursma is trendwatcher, spreker en auteur op het terrein van digitalisering, samenleving en technologie. Hij is gepassioneerd over de wijze waarop we ons kunnen verhouden tot de toekomst en brengt intrigerende en prikkelende perspectieven in beeld. Hij is alumnus van de Singularity University en is onder andere auteur van boeken over Bitcoin Blockchain en kunstmatige intelligentie.

Jarno Duursma ,Auteur. Spreker. Trendwatcher. SingularityU alumnus.

Sander Duivestein ,Spreker, trendwatcher, internetondernemer, adviseur, auteur en columnist over de impact van nieuwe technologie.

AI First, Human Second?

Over Sander Duivestein
In Sander’s ogen verandert technologie de wereld in een razendsnel tempo. “Versnelde verandering is de enige constante in het digitale tijdperk”. Het is Sander’s missie om te duiden wat de impact van technologie is op mens, bedrijf en maatschappij. Bedrijven moeten geen weerstand bieden aan nieuwe technologie, maar deze juist aangrijpen om te veranderen. Het is Digitaal Darwinisme. Het is adopt or die!

Sander is regelmatig in de traditionele media te bewonderen. Zijn opinie omtrent nieuwe technologie is terug te vinden in dag- en weekbladen, op de radio en op televisie. Zo was hij afgelopen jaar onder andere te gast in Pauw en Witteman, Brandpunt en Nieuwsuur. Daarnaast publiceert Sander ook veelvuldig op Marketingfacts, Emerce en het dagblad Trouw. Sander is tevens de meest gelezen blogger op Frankwatching, het grootste communicatieblog van Nederland.

Beschikbare Tickets

Bij alle tickets inbegrepen:
Comfortabele Stoel | Koffie/Thee | Drankjes + hapjes | Borrel + hapjes

Earliest bird

( beschikbaar tot en met 28-02-2018 )

€ 139,00

Bestel Tickets

Earliest bird

( beschikbaar tot 28-02-2018 )

€ 139,00

Early Bird

( beschikbaar tot 30-04-2018 )

€ 169,00

Reguliere prijs

( beschikbaar tot 06-06-2018 )

€ 199,00