Blockchain, PWA & Payments

Tijd voor E10

Donderdag 8 november vindt alweer de 10e editie van E-commerce Insights plaats. Bij elke editie gaan wij weer op zoek naar relevante onderwerpen die, naar ons inziens, op korte termijn invloed (gaan) hebben op de e-commerce markt. Tijdens de tweede editie van 2018 spreken we uitgebreid over Blockchain, PWA & Payments.

 

Momenteel zijn we druk bezig met het vullen van het programma. Als hier meer over bekend is ben jij de eerste die het leest. Bestel nu alvast je tickets en garandeer je plek!

Timetable

Sprekers

Just Hasselaar – Policy Adviser Digital Transactions @ Thuiswinkel.org
Just Hasselaar is sinds 1 februari 2017 werkzaam voor Thuiswinkel.org, dé belangenvereniging voor digital commerce in Nederland. Namens Thuiswinkel.org is Just het aanspreekpunt voor vragen rondom payments, identity, cyber en blockchain. Just heeft uitgebreide ervaring met stakeholder management en public affairs. In zijn vorige functie heeft hij onder andere bijgedragen aan de ontwikkeling van het eID stelsel van Nederland en heeft hij gewerkt aan diverse vernieuwende IT projecten in de publiek-private sector.


De toekomst van payments. BTC vs Bank vs Fintech.

Wat zijn de relevante ontwikkelingen in het betaallandschap. Gaat de bank, de slimme fintech of de decentrale Bitcoin de koers bepalen? En wat is het gevolg voor de retailer?

more to come…

Sponsoren

Kiener_logo
Thuiswinkel_Org_Horizontaal_RGB
10S_Logo_RGB

Beschikbare Tickets

Earliest Bird

(beschikbaar tot en met 31-07-2018)

€ 139,00

Bestel Tickets

Early Bird

(beschikbaar tot en met 30-09-2018)

€ 169,00

Regular

(beschikbaar tot en met 07-11-2018)

€ 199,00