Chantal Schinkels


Chantal Schinkels, Customer Success Manager @ Guapa E-commerce

Chantal Schinkels is als Customer Success Manager & Magento 2 Solution Specialist verbonden aan Guapa E-commerce. Chantal heeft een grote passie en toewijding als het gaat om alle facetten van e-commerce. Haar absolute doel is om klanten te begeleiden naar een robuust e-commerce platform op basis van Magento 2 Commerce. Ze deelt graag met zo veel mogelijk mensen haar kennis en ervaringen, o.a. via blogs op Guapa.nl en Dutchento. Word meegenomen in haar aanstekelijke enthousiasme en get inspired!

Guapa E-commerce 
Bij Guapa E-commerce geloven wij in de kracht van een hechte samenwerking, iedere klant is onderdeel van ons team en denken samen out of the box. Met onze klanten en partners werken we aan de strategie, design, technische realisatie en optimalisatie van Magento Enterprise shops. Door onze persoonlijke en professionele aanpak en ruime expertise als Magento Enterprise partner zijn we in staat om samen het ultieme resultaat te bereiken.

Een blockchain toepassing in 30 minuten
Chantal begeleid, samen met collega Ruthger Idema, een korte workshop waarin ze laten zien hoe je heel gemakkelijk een blockchain toepassing kan creëren binnen een e-commerce platform.

“In deze interactieve sessie gaan we in 30 minuten tijd een nieuwe blockchain toepassing deployen op de Ethereum blockchain. Doel van deze workshop is het laten zien wat smart contracts zijn en hoe deze gebruikt kunnen worden in een toepassing. We gaan in deze sessie een ‘giftcard on the blockchain’ implementeren! Het niveau is dusdanig ingestoken dat iedereen het kan volgen.”

Wanneer je je vooraf aanmeld krijg je alvast een korte uitleg over de sessie voorafgaand in je mailbox.