Daniël Laan

Daniël Laan, UX Interaction Designer @ Guapa E-commerce

Guapa E-commerce
Bij Guapa E-commerce geloven wij in de kracht van een hechte samenwerking, iedere klant is onderdeel van ons team en denken samen out of the box. Met onze klanten en partners werken we aan de strategie, design, technische realisatie en optimalisatie van Magento Enterprise shops. Door onze persoonlijke en professionele aanpak en ruime expertise als Magento Enterprise partner zijn we in staat om samen het ultieme resultaat te bereiken.

De ideale checkout
Daniël begeleid, samen met Sjoerd Walinga van Concept7, een interactieve kennis sessie over de ideale checkout. Hoe ziet de ideale checkout eruit? En waarom ziet deze er zo uit? Wat werkt voor jou en wat niet? Hoe doen anderen het? En wat voor experimenten zou je in de checkout kunnen uitvoeren om de conversie te verhogen?

Dit zijn vragen die we graag samen met jullie willen bespreken. Iedereen heeft hier een beeld bij en iedereen heeft zo zijn/haar eigen ervaringen. Samen weten we veel meer en daar kunnen we allen wat aan hebben. Wij willen graag elkaar laten inspireren middels een interactieve sessie. Het enige wat je hoeft mee te nemen is naar de sessie is je eigen kennis en ervaring(en). Ons doel is dat je na afloop naar huis gaat met nog meer kennis, nieuwe inzichten en inspiratie om jouw checkout nóg beter te maken.