Event Industry Latest Updates

Posted on 19 september 2018

Drie tips om je baas te overtuigen van jouw bezoek aan E-commerce Insights

 

De situatie: je wilt graag naar E-commerce Insights, maar je leidinggevende heeft je liever op kantoor. Het is namelijk druk en hij kan je niet een hele dag missen. Daarnaast ziet hij de toegevoegde waarde van het bezoeken van E-commerce Insights niet in.

Balen! Maar daarmee hoeft de kous zeker niet af te zijn. Want jíj ziet wel de toegevoegde waarde van jouw bezoek aan E-commerce insights. Met onze tips en jouw overtuigingskracht is het een kwestie van tijd voordat ook jouw baas de toegevoegde waarde inziet. Let’s go!

Tip #1. Nieuwe kennis
E-commerce Insights biedt je de uitgelezen kans om kennis op te doen over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de snelgroeiende e-commerce markt. Grote kans dat je tijdens een lezing op E-commerce Insights leert hoe de toekomst van het betaallandschap eruit ziet en hoe je hier slim op in kunt spelen. Deze kennis kun jij vervolgens weer toepassen in je werk waardoor jouw organisatie weer wat voorop loopt in de markt. Misschien ben je zelfs je concurrentie wel voor. Wedden dat je baas hier oren naar heeft?!

Tip #2. Praktische tips die je direct toe kunt passen
Tijdens E-commerce Insights komen verschillende onderwerpen aan bod die in verschillende vormen gepresenteerd worden. Denk aan klantcases, workshops en masterclasses waar je praktische tips gepresenteerd krijgt. Deze tips kun je direct toepassen in je werk.

Tip #3. Uitbreiding van je netwerk
Tijdens E-commerce Insights doe je veel nieuwe en interessante connecties op. Naast een informatief programma is er namelijk ook voldoende tijd om te netwerken. Uiteraard onder het genot van heerlijke verzorgde catering. Je ontmoet hier gelijkgestemden uit het e-commerce vak, maar ook partijen die jou e-commerce platform naar een hoger level kunnen tillen. Wie wil dat nou niet?!

Kortom, die acht uur die je deze dag niet aanwezig bent op kantoor zal zich dubbel en dwars terugverdienen in de kennis en tips die je opdoet en direct kunt toepassen. Tot bij de eerstvolgende editie!