Fulfilment

Donderdag 3 september 2015

Locatie: Supernova in de Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht
Aanvang: 13:30 uur / Insights borrel: 17:00 uur

Fulfilment

fulfilment-10x10

De retailmarkt is niet meer hetzelfde als vijf of tien jaar geleden, winkels op A locaties worden meer en meer showrooms. Kijken doen we in de winkel, vergelijken en kopen doen we online. Klanten willen zelf kunnen bepalen wanneer en waar zij hun bestelling ontvangen. Het logistieke proces kan hierin niet achter blijven. Het proces van fulfilment wenst u natuurlijk zo efficiënt mogelijk in te richten om zorg te dragen dat de online bestellingen ook daadwerkelijk op de juiste tijd en plaats bij de klant aankomen. Op 3 september brachten onderstaande sprekers je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen aan de hand van praktijk cases. Het event gemist? Lees dan het verslag.

 

Sprekers

 

vente-exclusive-221x148Active-Ants-221x148UC-logistics-&-fulfilment-221x148TNT-innight-221x148
[team teamsets=”sprekers-3-september-2015″]
De presentatiesheets die we mogen publiceren staan bij de desbetreffende sprekers.
Het verslag
 

Foto’s

 

 

Foto’s: Robert Tjalondo
 

Sponsoren

Copernica E-commerce Insightsretailtrends-350x200Dealer4Dealer E-commerce Insights

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Active Ants ondersteunt en adviseert in het gehele proces van E-fulfilment voor webshops. Ze hebben er plezier in om de allerbeste e-fulfilment oplossingen voor hun opdrachtgevers te bedenken; fulfilment 2.0. E-fulfilment wordt niet voor niets de sleutel tot e-commerce genoemd. Het draait allemaal om de eindconsument die een bestelling plaats in de webwinkel; als zij tevreden zijn komen ze vaker terug en delen ze hun goede ervaringen. Door de inzet van unieke fulfilment oplossingen maakt Active Ants webwinkels succesvoller.

UC logistics & fulfilment is een samenwerkingsverband van 17 zelfstandig werkende logistieke professionals. Binnen het interim- en adviesbureau werken de zelfstandig professionals met elkaar samen aan turn-key oplossingen. De werkwijze is er volledig op gericht om de klant via samenwerking een totaaloplossing te bieden. Veel voorkomende opdrachten zijn advisering op het gebied van e-fulfilment & omnichannel, logistieke strategie ontwikkeling, optimalisatie van logistieke concepten en logistiek interim management binnen logistieke operaties. UC logistics & fulfilment is voornamelijk actief binnen de sectoren retail, industrie, technologie, medische sector en logistieke dienstverlening. Door de combinatie te maken tussen advies en logistiek interim management is het voor UC logistics & fulfilment mogelijk om adviezen ook daadwerkelijk te implementeren bij de klant.

TNT innight zorgt ervoor dat klanten hun dag kunnen beginnen met de goederen en reserveonderdelen die ze de dag ervoor hebben besteld en zijn daarmee pioniers op het gebied van nachtdistributie. Omdat de goederen nog in de nacht worden afgeleverd, is deze dienstverlening bekend geworden als ‘nachtdistributie door TNT Innight’. Nachtdistributie door TNT Innight leent zich niet alleen ideaal voor het vervoer van reserveonderdelen naar dealers en personeel in de technische dienstverlening, maar ook voor e-commerce leveringen die een extra snelle aflevering wensen.

Vente-Exclusive.com werd in 2006 opgericht en is marktleider in online flashverkopen in Nederland en België. Als besloten club biedt Vente-Exclusive.com haar leden exclusieve toegang tot verkopen van topmerken in fashion en lifestyle, die voor sterk verlaagde prijzen worden aangeboden. Dankzij onze partnerships met meer dan 700 populaire merken zorgen we voor een wisselend, gevarieerd en trendy aanbod. We tellen nu ruim 4 miljoen tevreden leden. De afgelopen jaren bekroonde het grote publiek ons herhaaldelijk met prijzen, waaronder de Award voor Beste Webshop, de BeCommerce Award en een Thuiswinkel Award, Beste logistieke webshop-Award, en een 44ste plaats in de Twinkle Webshop Top 100. Een compliment waar we enorm trots op zijn!

 

Copernica is de Nederlandse softwareontwikkelaar van de e-mailmarketingoplossingen Marketing Software, MailerQ en ResponsiveMail.com. Koppel je webwinkel aan Copernica Marketing Software met een van de integraties en volg gemakkelijk verlaten winkelwagens op, verzend campagnes op basis van interesses, beloon loyale klanten en heractiveer inactieve relaties. Ontdek zelf alle mogelijkheden en vertrouw, net als 5.000 gebruikers, op Copernica Marketing Software. Start vandaag met een gratis proeflicentie op www.copernica.com.

Met onder andere de koppeling tussen Exact Globe & Magento, Exact Online koppeling, de Aflettermodules en de B2B Portal heeft Dealer4Dealer zowel een nationale als internationale klantenkring opgebouwd. Standaard producten worden als Exact Add-on verkocht binnen het Dealer4Dealer concept en het Exact App Center. Met een team van ervaren Exact consultants, Magento specialisten en backoffice ontwikkelaars zijn ze continu bezig met het ontwikkelen en bouwen van producten die het e-commerce proces verbeteren. Met als doel; succesvol online ondernemen. Meer informatie? www.dealer4dealer.nl.