Sven Van Gucht – Vente-Exclusive

Sven Van Gucht – Vente-Exclusive

VanGucht_SvenSven Van Gucht is sinds september 2014 Head of logistics & Aftersales bij Vente-Exclusive.com. Voorheen werkte Sven als Program Manager bij GDF SUEZ in België/Frankrijk en als consultant bij Accenture. Hij studeerde handelsingenieur aan de Universiteit van Gent, management aan de Vlerick School en aan INSEAD.
 
 
 

Het fulfilment proces van Vente-Exclusive.com

Vente-Exclusive.com biedt als grootste private flash sale site in de BENELUX meer dan 150.000 producten in Fashion & Lifestyle aan >3 miljoen leden. Elke dag openen zij 3 à 4 nieuwe sales voor hun leden, met interessante aanbiedingen van topmerken als Diesel, Björn Borg, Levi’s maar ook lifestyle artikelen zoals sofa’s en eettafels. De kracht van het business model zit in de reservatie van de stock bij de leveranciers in plaats van aankoop. Dit brengt echter enkele pertinente moeilijkheden met zich mee op logistiek vlak. De manier waarop Vente-Exclusive.com daarmee omgaat, heeft in september 2014 geleid tot het winnen van de award “Logistieke Webshop van het Jaar 2014”.
 

vente-exclusive-221x148Vente-Exclusive.com werd in 2006 opgericht en is marktleider in online flashverkopen in Nederland en België. Als besloten club biedt Vente-Exclusive.com haar leden exclusieve toegang tot verkopen van topmerken in fashion en lifestyle, die voor sterk verlaagde prijzen worden aangeboden. Dankzij onze partnerships met meer dan 700 populaire merken zorgen we voor een wisselend, gevarieerd en trendy aanbod. We tellen nu ruim 4 miljoen tevreden leden. De afgelopen jaren bekroonde het grote publiek ons herhaaldelijk met prijzen, waaronder de Award voor Beste Webshop, de BeCommerce Award en een Thuiswinkel Award, Beste logistieke webshop-Award, en een 44ste plaats in de Twinkle Webshop Top 100. Een compliment waar we enorm trots op zijn!

De presentatie sheets van Vente-Exclusive mogen we helaas niet openbaar maken. Des te meer reden om bij de volgende editie aanwezig te zijn!

Het verslag