Just Hasselaar


Just Hasselaar, Policy Adviser Digital Transactions @ Thuiswinkel.org 

Just Hasselaar is sinds 1 februari 2017 policy adviser Digital Transactions voor thuiswinkel.org, dé belangenvereniging voor digital commerce in Nederland. Namens Thuiswinkel.org is is Just het aanspreekpunt voor vragen rondom payments, identity, cyber en blockchain. Just heeft uitgebreide ervaring met stakeholder management en public affairs. In zijn vorige functie heeft hij onder andere bijgedragen aan de ontwikkeling van het eID stelsel van Nederland en heeft hij gewerkt aan diverse vernieuwende IT projecten in de publiek-private sector.

 

Thuiswinkel.org
Thuiswinkel.org is de belangenvereniging voor webwinkels in Nederland. 75% van de omzet in alle producten en diensten die online aan consumenten worden loopt via leden die het Thuiswinkel Waarborg-logo mogen voeren. Andere kernactiviteiten van Thuiswinkel.org zijn: Shopping Tomorrow actieprogramma, e-Academy en Thuiswinkel Zakelijk.

 

De toekomst van payments. BTC vs Bank vs Fintech
Tijdens E-commerce Insights zal Just ons meenemen in de toekomst van payments. Wat zijn de relevante ontwikkelingen in het betaallandschap. Gaat de bank, de slimme fintech of de decentrale Bitcoin de koers bepalen? En wat is het gevolg voor de retailer?