Partners & Sponsoren

Bij hostingprovider Byte weten ze dat de omzet van een webshop voor een groot deel afhankelijk is van de bereikbaarheid en de snelheid van de shop. Met 15 jaar hostingervaring heeft Byte een radicaal nieuw platform ontwikkeld waar de beste infrastructuur wordt gecombineerd met een platformlaag met ruim 200 optimalisaties speciaal voor Magento. Daarnaast bieden ze hun klanten unieke tools waarmee zij ook hun webshop zelf nog sneller en effectiever kunnen maken. Hun bezoekers profiteren zo van een snelle, stabiele én veilige Magento webshop. Byte is marktleider Magento hosting in de Benelux.

BigData Republic is een multidisciplinair team van ervaren Big Data Scientists, Big Data Engineers en Big Data Architecten. Deze gecombineerde vaardigheden en competenties stellen hen in staat niet alleen voorspellende en prescriptieve modellen te maken, maar ook om software te ontwikkelen in een op maat gemaakte big data infrastructuur die efficiënt gegevens verwerkt, algoritmen toepast en data-gedreven inzichten onthult. Big Data Architecten ontwerpen, tunen en optimaliseren big data infrastructuren – Big Data Scientists maken de voorspellende modellen – Big Data Engineers bij BigData Republic zijn full-stack developers die de verbinding tussen databronnen faciliteren en data science modellen in productie zetten. Om organisaties met verschillende maturity-levels te kunnen bedienen, biedt BigData Republic vier type services aan:

  • Use-case discovery: het creëren van bewustzijn over de mogelijkheden van big data en samen deze mogelijkheden ontdekken.
  • Data Science as-a-service: het leveren van data-gedreven inzichten, zonder een ingerichte big data infrastructuur (PoC).
  • Integrated data solutions: implementatie van geïntegreerde analytics: real-time, flexibele en schaalbare big data oplossingen.
  • Training & Consultancy: het leveren van kennis en vaardigheden, zodat hun klanten zelf big data oplossingen kunnen creëren.

BigData Republic beperkt zich niet tot één product of techniek zodat zij altijd onafhankelijk advies uitbrengen en de best mogelijke oplossing kunnen implementeren. De consultants van BigData Republic beschikken allemaal over een relevante universitaire opleiding en hebben de benodigde hands-on ervaring opgedaan om kostbare beginnersfouten te vermijden en snel tot resultaat te kunnen komen. Dit heeft hen in staat gesteld om voor een breed scala aan klanten te werken, variërend van innovatieve start-ups tot grote multinationals als Shell, ING of Nutreco. De services van BigData Republic houden niet op bij effectieve data science oplossingen. Een project is pas succesvol afgerond als een data science oplossing in productie en in gebruik is genomen, onpremise of in de cloud. De data scientists van BigData Republic werken aan uiteenlopende use-cases zoals predictive maintenance, customer recommendations, process optimization, churn prediction of risico- en fraudedetectie. Door de diepgaande kennis van data science kan dit op ieder domein worden toegepast.

Daarbij is de doelstelling van BigData Republic in alle gevallen de klant uiteindelijk autonoom big data of data science projecten te laten uitvoeren, door middel van kennisoverdracht, trainingen en change management.

Bij Guapa geloven wij in de kracht van een hechte samenwerking en dingen anders doen, iedere klant is onderdeel van ons team en denken samen out of the box. Met onze klanten en partners werken we aan de strategie, design, technische realisatie en optimalisatie van Magento Enterprise shops. Door onze persoonlijke en professionele aanpak en ruime expertise als Magento Enterprise partner zijn we in staat om samen het ultieme resultaat te bereiken.

Met Watermelon Messenger integreer je al je klantenservice kanalen in één dashboard. Je werkt samen met al je collega’s en kunt gesprekken naar elkaar doorschakelen. Daarnaast kun je een chatbot toevoegen die voor jou geautomatiseerd je klanten helpt. 

Ecommerce News Nederland is een website die zich richt op de Nederlandse ecommerce-industrie en vol staat met actueel nieuws, interessante interviews, kennisartikelen, opinie en webshop-recensies.

Emerce is een multichannelplatform over online business en marketing. Emerce biedt beslissers in e-business inspiratie en kennis. Dat gebeurt op verschillende manieren. Het platform Emerce omvat het magazine dat 9 keer per jaar verschijnt, speciale edities zoals de Emerce 100, eGuide, de nieuwssite, e-mailnieuwsbrieven, webseminars, RSS-feeds, mobile en evenementen zoals Emerce eDay, Mobile Convention Amsterdam en Digital Marketing Live! Emerce organiseert daarnaast awards zoals Dutch Interactive Awards en Website van het Jaar. Emerce opleidingen leidt de e-business professionals op tot vooraanstaande innovators.

Partner worden van Insights

E-commerce Insights stelt een podium beschikbaar voor deskundigen, professionals en partners om ervaringen, services, trends en tips te delen met het publiek.

Wilt u ook partner worden van de volgende editie van E-commerce Insights? Of wilt u op een andere manier deelnemen aan E-commerce Insights? Vraag dan de brochure aan bij:

Guapa BV
Contactpersoon: Daniël Laan
T: 085 – 76 00 318
E: daniel.laan@guapa.nl
I: www.guapa.nl