Partners & Sponsoren

Elk vraagstuk dat bij ons binnenkomt, pakken we aan middels Design Thinking. Het vraagstuk gaat door het Human Centered Design proces (HCD) om zo de beste oplossing te vinden voor jouw product of dienst. Essentieel is hierin het betrekken van mensen die gebruik maken, of kunnen gaan maken, van jouw product of dienst. Die mensen kunnen bijvoorbeeld jouw klanten of jouw potentiële klanten zijn. Dat doen wij middels User Experience Research, en is onderdeel van ons proces.

Pay.nl maakt online betalingen vanzelfsprekend. Of u nu start met een webshop of fysieke winkel, wij  ontzorgen uw onderneming bij één van de meest belangrijke onderdelen van uw onderneming, de betaling!  Alles onder één overeenkomst, één aanspreekpunt, één specialist voor het betalingsverkeer. Overzichtelijk en snel doorgestort naar uw rekening, heldere rapportages en geautomatiseerde connectiemogelijkheden met boekhoudsystemen of externe administraties. Dat vinden wij vanzelfsprekend!

 

Techniek is onze passie, vanuit onze 2 kantoren in Nederland verbeteren wij betaalstromen, bedenken omzet verhogende features, en bouwen monitoringstools, waarmee we uw techniek én die van de betaalopties scherp in de gaten houden. Samen met uw ontwikkelaars, optimaliseren we de koppeling tussen uw techniek en die van ons, regelmatig brengen we kennisblogs uit of voorzien u van advies op maat. Door te draaien aan meer dan 250 knoppen in een eenvoudig te gebruiken administratiepaneel stellen we de unieke kenmerken van elke betaalmethode in.

Soms werken we samen met partners, maar het liefst beheren we zoveel mogelijk van de keten, want elke tussenschakel is een mogelijk point of failure. Zo kunnen we de beste uptime en hoogste succesfactor behalen, dat vinden wij vanzelfsprekend.

Braingineers is een neuromarketing onderzoeksbureau. Met de nieuwste technologie nemen we een kijkje in het brein en maken we onbewuste beleving inzichtelijk. We brengen bottlenecks in kaart van websites (online usability), TV commercials, maar ook klantervaring van producten en diensten. Doel hierbij is een effectievere communicatie en conversie verhoging van touchpoints en campagnes. We werken voor merken die klantbeleving hoog in het vaandel hebben, zoals Vodafone, Auping, Transavia, Staatsloterij, RTL en anderen.

Onze visie is een cultuurverandering op het gebied van neuropsychologische inzichten. De huidige wijze van marktonderzoeken en feedback verlopen tot dusver op bewust niveau: observaties van reacties. Wij weten dat uit bedrijfsuitingen meer omzet en dus meer winst te behalen valt, wanneer (potentiële) klanten ook op onbewust niveau geanalyseerd en gestuurd worden. Immers 95% van onze keuzes maken we onbewust!

Spotler ontwikkelt en levert e-mail marketing automation software genaamd MailPlus en helpt meer dan 5.000 gebruikers in Nederland om e-mail marketing en marketing automation effectief in te zetten. Spotler levert hiervoor niet alleen de software, maar ook de services die nodig zijn om succesvol te starten en daarna meer rendement te halen uit deze kanalen. Uiteraard trainen we onze gebruikers en kunnen zij terugvallen op real-time support als zij er zelf even niet uitkomen. Spotler is ontstaan na het samengaan van de bedrijven Blinker en MailPlus.

Sooqr Search: de snelste, meest relevante & conversie verhogende zoekmachine voor e-commerce en daarbuiten

Zoekers zijn boekers, maar dan moeten ze wel vinden waar ze naar op zoek zijn. Sooqr Onsite Search maakt dat mogelijk. Wij zijn een zoekmachine en navigatie oplossing voor op de website. Voor zowel product als content, binnen e-commerce en daarbuiten. 

Uit onderzoek blijkt dat ‘zoekende bezoekers’ met een koopintentie, tot wel vijf keer vaker gebruik maken van een zoekfunctie in vergelijking tot ‘normale bezoekers’. Daarnaast besteden deze ‘zoekende bezoekers’ tot drie keer meer, per bestelling. Met Sooqr op jouw site, voeg je een relevante, snelle & awesome zoekmachine toe. Zo snel, dat zodra de eerste letter ingetikt wordt, zelfs met een spellingsfout, er binnen milliseconden relevante zoekresultaten verschijnen. Sooqr laat zoekende bezoekers vinden waar ze naar opzoek zijn. En uiteraard net dat beetje meer.

WiQhit: Personaliseer jouw website voor meer conversie. WiQhit is de #1 Plug & Play personalisatie tool voor alle e-commerce platformen 

Dit is het geheim achter WiQhit: We gebruiken bewezen marketingtechnieken. Daarmee weten we in welke fase van het aankoopproces een kijker zit. En wat zijn persoonlijke voorkeur is. Zo kunnen we de juiste boodschap leveren, op het juiste moment, aan de juiste persoon.

Wij zijn Matise, een digitaal bureau. Apps, campagnes en web

Onze aanpak
Afhankelijk van de wens begint het werk van Matise bij het uitwerken van een concept. Een workshop met de klant is hiervoor een geschikte methode. Indien nodig zal hierna de eerste project documentatie worden gemaakt. Denk hierbij aan wireframes, flowcharts en uitgewerkte user stories.

Een website ontwerpen en ontwikkelen, dat kunnen meer agencies. Je kiest voor Matise wanneer je het net als wij belangrijk vindt dat digital er niet alleen prachtig uitziet, maar ook goed werkt. Als digital agency zijn we alleen tevreden wanneer presentatie en techniek naadloos met elkaar verweven zijn. Een kloppend geheel voor jou als klant en de fijnste UX voor je eindgebruiker. Bij Matise streven we naar perfectie in alles dat we maken.

Bij Guapa geloven wij in de kracht van een hechte samenwerking en dingen anders doen, iedere klant is onderdeel van ons team en denken samen out of the box. Met onze klanten en partners werken we aan de strategie, design, technische realisatie en optimalisatie van Magento Enterprise shops. Door onze persoonlijke en professionele aanpak en ruime expertise als Magento Enterprise partner zijn we in staat om samen het ultieme resultaat te bereiken.

Bij hostingprovider Byte weten ze dat de omzet van een webshop voor een groot deel afhankelijk is van de bereikbaarheid en de snelheid van de shop. Met 15 jaar hostingervaring heeft Byte een radicaal nieuw platform ontwikkeld waar de beste infrastructuur wordt gecombineerd met een platformlaag met ruim 200 optimalisaties speciaal voor Magento. Daarnaast bieden ze hun klanten unieke tools waarmee zij ook hun webshop zelf nog sneller en effectiever kunnen maken. Hun bezoekers profiteren zo van een snelle, stabiele én veilige Magento webshop. Byte is marktleider Magento hosting in de Benelux.

BigData Republic is een multidisciplinair team van ervaren Big Data Scientists, Big Data Engineers en Big Data Architecten. Deze gecombineerde vaardigheden en competenties stellen hen in staat niet alleen voorspellende en prescriptieve modellen te maken, maar ook om software te ontwikkelen in een op maat gemaakte big data infrastructuur die efficiënt gegevens verwerkt, algoritmen toepast en data-gedreven inzichten onthult. Big Data Architecten ontwerpen, tunen en optimaliseren big data infrastructuren – Big Data Scientists maken de voorspellende modellen – Big Data Engineers bij BigData Republic zijn full-stack developers die de verbinding tussen databronnen faciliteren en data science modellen in productie zetten. Om organisaties met verschillende maturity-levels te kunnen bedienen, biedt BigData Republic vier type services aan:

  • Use-case discovery: het creëren van bewustzijn over de mogelijkheden van big data en samen deze mogelijkheden ontdekken.
  • Data Science as-a-service: het leveren van data-gedreven inzichten, zonder een ingerichte big data infrastructuur (PoC).
  • Integrated data solutions: implementatie van geïntegreerde analytics: real-time, flexibele en schaalbare big data oplossingen.
  • Training & Consultancy: het leveren van kennis en vaardigheden, zodat hun klanten zelf big data oplossingen kunnen creëren.

BigData Republic beperkt zich niet tot één product of techniek zodat zij altijd onafhankelijk advies uitbrengen en de best mogelijke oplossing kunnen implementeren. De consultants van BigData Republic beschikken allemaal over een relevante universitaire opleiding en hebben de benodigde hands-on ervaring opgedaan om kostbare beginnersfouten te vermijden en snel tot resultaat te kunnen komen. Dit heeft hen in staat gesteld om voor een breed scala aan klanten te werken, variërend van innovatieve start-ups tot grote multinationals als Shell, ING of Nutreco. De services van BigData Republic houden niet op bij effectieve data science oplossingen. Een project is pas succesvol afgerond als een data science oplossing in productie en in gebruik is genomen, onpremise of in de cloud. De data scientists van BigData Republic werken aan uiteenlopende use-cases zoals predictive maintenance, customer recommendations, process optimization, churn prediction of risico- en fraudedetectie. Door de diepgaande kennis van data science kan dit op ieder domein worden toegepast.

Daarbij is de doelstelling van BigData Republic in alle gevallen de klant uiteindelijk autonoom big data of data science projecten te laten uitvoeren, door middel van kennisoverdracht, trainingen en change management.

Met Watermelon Messenger integreer je al je klantenservice kanalen in één dashboard. Je werkt samen met al je collega’s en kunt gesprekken naar elkaar doorschakelen. Daarnaast kun je een chatbot toevoegen die voor jou geautomatiseerd je klanten helpt. 

Ecommerce News Nederland is een website die zich richt op de Nederlandse ecommerce-industrie en vol staat met actueel nieuws, interessante interviews, kennisartikelen, opinie en webshop-recensies.

Emerce is een multichannelplatform over online business en marketing. Emerce biedt beslissers in e-business inspiratie en kennis. Dat gebeurt op verschillende manieren. Het platform Emerce omvat het magazine dat 9 keer per jaar verschijnt, speciale edities zoals de Emerce 100, eGuide, de nieuwssite, e-mailnieuwsbrieven, webseminars, RSS-feeds, mobile en evenementen zoals Emerce eDay, Mobile Convention Amsterdam en Digital Marketing Live! Emerce organiseert daarnaast awards zoals Dutch Interactive Awards en Website van het Jaar. Emerce opleidingen leidt de e-business professionals op tot vooraanstaande innovators.

Partner worden van Insights

E-commerce Insights stelt een podium beschikbaar voor deskundigen, professionals en partners om ervaringen, services, trends en tips te delen met het publiek.

Wilt u ook partner worden van de volgende editie van E-commerce Insights? Of wilt u op een andere manier deelnemen aan E-commerce Insights? Vraag dan de brochure aan bij:

Guapa BV
Contactpersoon: Daniël Laan
T: 085 – 76 00 318
E: daniel.laan@guapa.nl
I: www.guapa.nl