Redmer de Vries

Redmer de Vries, E-commerce Manager @ OK.APP
Redmer is E-commerce Manager en heeft in de afgelopen 10 jaar de de nodige ervaring opgedaan vanuit het eigen ondernemerschap in e-commerce en de afgelopen 5 jaar vanuit zijn commerciële rol bij AfterPay. Sinds kort maakt Redmer deel uit van het team van OK.

OK.APP
OK is de gamechanger in de retail, zowel in de fysieke winkel als online. Voor vele Nederlanders zal OK de nieuwe slimme portemonnee gaan worden voor alle aankopen. Online heeft OK een unieke propositie waarin er met de mobiele telefoon sneller en met meer gemak gekocht kan worden. Voor de(online) retailer biedt OK juist oneindige kansen om met loyaliteit juist consumenten te bereiken en te converteren.

De impact van OK op de shopping experience.
Redmer staat samen met collega en partnership manager van OK, Marcella van Harn, op het podium tijdens E-commerce Insights. Wat maakt de tech-giganten van de 21ste eeuw zo succesvol? Ze bedienen de mobiele consument optimaal. Data-driven. Online én offline. Tijdens deze presentatie van wordt u meegenomen in de mogelijkheden die mobiele technologie biedt. Meer gemak voor de consument, hogere conversie voor u. Hoe? Bijvoorbeeld door een razendsnelle check-out, nieuwe verkoopkanalen, social selling en het verrijken van data.