Ruthger Idema


Ruthger Idema, Technical Support Manager @ Guapa E-commerce

Ruthger Idema is als Technical Support Manager werkzaam bij Guapa E-commerce. Dagelijks werkt hij samen met zijn collega’s aan uitstekende support. Ruthger heeft naast zeer goed ontwikkelde development skills ook nog eens uitstekende ondernemers kwaliteiten. Ruthger is altijd bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Magento, Bitcoin, Ethereum en Blockchain. De perfecte spreker om op een begrijpelijke manier meer te weten te komen over Blockchain.

Guapa E-commerce 
Bij Guapa E-commerce geloven wij in de kracht van een hechte samenwerking, iedere klant is onderdeel van ons team en denken samen out of the box. Met onze klanten en partners werken we aan de strategie, design, technische realisatie en optimalisatie van Magento Enterprise shops. Door onze persoonlijke en professionele aanpak en ruime expertise als Magento Enterprise partner zijn we in staat om samen het ultieme resultaat te bereiken.

Een blockchain toepassing in 30 minuten
Ruthger begeleid, samen met collega Chantal Schinkels, een korte workshop waarin ze laten zien hoe je heel gemakkelijk een blockchain toepassing kan creëren binnen een e-commerce platform.

“In deze interactieve sessie gaan we in 30 minuten tijd een nieuwe blockchain toepassing deployen op de Ethereum blockchain. Doel van deze workshop is het laten zien wat smart contracts zijn en hoe deze gebruikt kunnen worden in een toepassing. We gaan in deze sessie een ‘giftcard on the blockchain’ implementeren! Het niveau is dusdanig ingestoken dat iedereen het kan volgen.”

Wanneer je je vooraf aanmeld krijg je alvast een korte uitleg over de sessie voorafgaand in je mailbox.