Sebastiaan Prenger

 

Sebastiaan Prenger, SEA & CRO specialist @ Ten Stripes
Sebastiaan is marketeer bij Ten Stripes en specialist in search engine advertising (SEA) & conversion rate optimization (CRO). De combinatie van deze twee specialisaties maakt dat hij goed overzicht heeft over de volledige klantreis, van eerste contact tot conversie (en retentie). Zijn ervaring aan de bureau en klantzijde hebben hem veel inzichten gegeven die hij graag deelt met andere vakidioten.

 

Ten Stripes
Wij maken marketing. Dat maakt ons misschien niet uniek, maar hoe wij met jou werken maakt ons dat wél. Wij vinden dat marketing niet over ons gaat, niet over onze skills en specialisaties. Nee, marketing gaat over jou, over jouw bedrijf en vooral over jouw klanten.  Samen met jou gaan we opzoek naar de beste invulling van jouw marketingstrategie: online, offline, groot en klein. Wij laten je zien wat de marketingspecialisaties inhouden en leren jou de kneepjes van het vak. We leren jou om het zelf te doen en marketing op een nieuwe manier te ervaren. En zo maken we een nieuwe vorm van marketing: duurzame marketing. Marketing die werkt, die jij begrijpt, met een partnerschap die toegevoegde waarde creëert. Dat doen we samen, jij en wij.


De impact van betaalmethoden bij internationalisering
Wanneer je als e-commerce partij de stap over de grens waagt komen hier veel zaken bij kijken. De keuze voor welke betaalmethoden daar het beste bij passen is er hier één van. In deze presentatie neemt Sebastiaan je mee op reis door europa en deelt hij met je wat de meest gemaakte fouten zijn, hoe je de juiste keuzes maakt en wat de impact hiervan is geweest voor één van zijn klanten.