Sjoerd Walinga


Sjoerd Walinga, Usability & User Experience expert @ Concept7
Design Thinking zit in m’n bloed. Human Centered Design is waarmee ik ben opgegroeid. Human Behavior, Neuropsychology en MBTI & Cognitive functions zijn mijn interesses. UX Research, consultancy, training en coaching is wat ik doe. En last but not least, ben ik ook nog spreker en gastdocent. En dit uit zich allemaal met veel passie.

Concept7
Elk vraagstuk dat bij Concept7 binnenkomt, pakken we aan middels Design Thinking. Het vraagstuk gaat door het Human Centered Design proces (HCD) om zo de beste oplossing te vinden voor jouw product of dienst. Essentieel is hierin het betrekken van mensen die gebruik maken, of kunnen gaan maken, van jouw product of dienst. Die mensen kunnen bijvoorbeeld jouw klanten of jouw potentiële klanten zijn. Dat doen wij middels User Experience Research, en is onderdeel van ons proces.

De ideale checkout
Sjoerd begeleid, samen met Daniël Laan van Guapa E-commerce, een interactieve kennis sessie over de ideale checkout. Hoe ziet de ideale checkout eruit? En waarom ziet deze er zo uit? Wat werkt voor jou en wat niet? Hoe doen anderen het? En wat voor experimenten zou je in de checkout kunnen uitvoeren om de conversie te verhogen?

Dit zijn vragen die we graag samen met jullie willen bespreken. Iedereen heeft hier een beeld bij en iedereen heeft zo zijn/haar eigen ervaringen. Samen weten we veel meer en daar kunnen we allen wat aan hebben. Wij willen graag elkaar laten inspireren middels een interactieve sessie. Het enige wat je hoeft mee te nemen is naar de sessie is je eigen kennis en ervaring(en). Ons doel is dat je na afloop naar huis gaat met nog meer kennis, nieuwe inzichten en inspiratie om jouw checkout nóg beter te maken.