Event Industry Latest Updates

Posted on 6 februari 2015

Valentijn Bras van SCOUPY over E- & M-commerce

Op 12 maart staat Mobile Commerce centraal tijdens de vierde editie van E-commerce Insights. Valentijn Bras van SCOUPY is één van de sprekers tijdens deze editie.

E- & M-commerce: Meer dan online commercie

De mobiel van nu heet ‘smartphone’. Van telefoon in een paar jaar ontwikkeld naar het meest gebruikte medium dat we kennen. Bijna iedereen heeft er inmiddels één en er zijn miljoenen apps. Maar de smartphone is veel meer dan alleen die apps. Een rechtstreeks en heel persoonlijk kanaal met enorme kansen, voor communicatie én commercie. Maar hoe gebruik je dat kanaal? Mediagebruik is in snel tempo ‘on demand’ aan het worden. Relevantie is key en de gebruiker bepaalt écht. Welke factoren bepalen die relevantie? Hoe beïnvloedt dat je strategie? Valentijn deelt in zijn presentatie hands-on learnings, inzichten en ervaringen.

Valentijn Bras

Valentijn BrasValentijn is oprichter en CEO van SCOUPY, Nederlands’ grootste mobiele, location based marketing- en activatieplatform met meer dan 750.000 geregistreerde gebruikers. Valentijn is een vindingrijk ondernemer en expert op het gebied van Mobile Marketing, M-commerce, Marcom, FMCG field marketing en -sales. Een merkenbouwer, die al verschillende bedrijven heeft opgezet op het gebied van Sales Promotions en buitenreclame, maar ook in Instore Kinderanimatie en in de verhuur en het beheer van vakantiehuizen. Heel gevarieerd, maar vooral media-gerelateerd.

Awards

 • December 2012: SPROUT Startup van het Jaar
 • September 2013: Valentijn Bras is winnaar van de LOEY Starters Award – Leading Online Entrepeneur of the Year – gekozen door een stevige vakjury. ‘Bras is als ondernemer erg sterk in het bedenken van concepten, maar zijn kracht zit hem vooral in de snelle uitvoering. Scoupy is in korte tijd uitgegroeid tot het digitale kortingsplatform van Nederland’, schrijft de jury.
 •  
  Meer over Valentijn
  Valentijn heeft de Hotelschool afgerond en de opleidingen Nima A, B en NGPR-A. Hij is 41 jaar, getrouwd en vader van 3. Wat Valentijn kenmerkt: Ajax, Bruce Springsteen, Curaçao en Vlieland.

  SCOUPY_2014_withShadow SCOUPY
  Via de SCOUPY app en/of website volgen consumenten hun favoriete merken, restaurants en winkels. De consument geeft zelf aan van wie ze nieuws en voordeelacties wil ontvangen. Hiermee worden potentiële kopers geïdentificeerd, waarna gerichte activatie plaats kan vinden. SCOUPY beschikt over een arsenaal van middelen om de consument richting de winkel te activeren.

  Mobile Commerce: 12 maart 2015

  Tijdens E-commerce Insights delen de verschillende sprekers hun kennis op het gebied van Mobile Commerce. Is uw E-commerce platform al mobiel vriendelijk of wilt u dit verder ontwikkelen? Kom dan op 12 maart naar E-commerce Insights in Het Spoorwegmuseum in Utrecht.

  Bestel tickets